02 Dec
11 Feb

CCC alumnus Junghun Kim opened an amazing show

Onze eerste Cool Clay Collective alumnus Junghun Kim (zuid-korea 1991) opende zaterdag de adembenemende expositie.
BREATHE A MENDING SONG INTO THESE EARTHLY WOUNDS in Radius Delft. Tijdens zijn residency werkte hij aan deze tentoonstelling. Inmiddels is Junghun lid van het Cool Clay Collective en heeft hij een vaste studio in het atelier verzamelpand.

De tentoonstelling BREATHE A MENDING SONG INTO THESE EARTHLY WOUNDS komt voort uit onderzoek naar evolutionaire biologie—onder meer naar moleculair DNA, vergelijkende embryologie, fossielen en anatomisch bewijs—kosmologieën en verscheidene technologieën van extractie, om zo veerkrachtige verhalen naar voren te brengen over de kritieke toestand van planetaire ecosystemen.
Het werk van Junghun Kim omvat keramiek, schilderkunst, beeldhouwkunst, installatie en meditatie en is een uitnodiging om onze zintuigen op fantasierijke, meditatieve en spirituele manieren aan te scherpen. De tentoonstelling is als zodanig een voorstel om onszelf als mensen opnieuw te positioneren op een planeet die gebaseerd is op relaties en veranderlijk van aard is, waarin alles dat wij maken en doen verweven is in grotere systemen van wederkerigheid en verantwoordelijkheid.

Radius
Centrum voor hedendaagse kunst en ecologie.


Take a look at our kilns

More